Julkaistu    |  Päivitetty 
Anssi Kemppinen

Torikahvit tarjotaan kunnassa, jossa on korkein äänestysprosentti

Karjalaiset ja savolaiset hyvinvointialueet kisaavat aluevaalien korkeimmasta äänestysprosentista. Voittaja-alueen vilkkaimmalla äänestyspaikkakunnalla tarjotaan sitten torikahvit. Olisiko se Rautjärvi? Karjalaiset ja savolaiset hyvinvointialueet kisaavat aluevaalien korkeimmasta äänestysprosentista. Voittaja-alueen vilkkaimmalla äänestyspaikkakunnalla tarjotaan sitten torikahvit. Olisiko se Rautjärvi?

Etelä-Karjalan hyvinvointialue lähtee kisaamaan aluevaalien korkeimmasta äänestysprosentista.

Etelä-Karjala ottaa Pohjois-Karjalasta tulleen haasteen vastaan ja lähtee kisaamaan aluevaalien korkeimmasta äänestysprosentista, todetaan Eksoten tiedotteessa.

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue haastoi jo aiemmin savolaiset tammikuisten aluevaalien kilpailuun. Nyt Etelä-Karjala ja Etelä-Savo ovat liittyneet mukaan aluevaalihaasteeseen Pohjois-Savon lisäksi. Nämä neljä hyvinvointialuetta kisaavat keskenään äänestysaktiivisuudesta alueillaan, ja kisasta on muodostumassa karjalaisten ja savolaisten välinen mittelö.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

- Tosi hienoa, että saimme kaikki karjalaiset ja savolaiset yhdessä tähän mukaan luomaan kisahenkeä. Teemme varmasti yhteistyötä Pohjois-Karjalan kanssa, jotta päihitämme savolaiset, iloitsee haastekisan Etelä-Karjalaan napannut viestintäsuunnittelija Tarja Varis Etelä-Karjalan hyvinvointialueelta.

Aluevaalihaasteessa voittaja on korkeimman äänestysprosentin saavuttanut hyvinvointialue, ja häviäjä tarjoaa torikahvit siinä voittaja-alueen kunnassa, jossa äänestetään kaikkein vilkkaimmin.

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen vastuuvalmistelija Merja Tepponen kannustaa eteläkarjalaisia perehtymään aluevaaleihin ja äänestämään.

- Meillä Etelä-Karjalassa on totuttu ajattelemaan ja toimimaan rohkeasti, yksinkertaisesti ja selkeästi ihmisenä ihmisille. Tämä jatkuu myös hyvinvointialueena. Nyt kannattaa vaikuttaa äänestämällä. Hyvinvointialueelle tarvitaan osaavia ja innovatiivisia päättäjiä, sanoo Tepponen.

Aluevaalit järjestetään tammikuussa.

Kommentoi

Hae sivuilta