Julkaistu 
lege pajari-kosonen

Kirjoituskilpailu: kirjoita lauantaista 1.4.2052

Kirjoituskilpailu on suunnattu lapsille ja nuorille. Lege Pajari-Kosonen Kirjoituskilpailu on suunnattu lapsille ja nuorille.

Kirjoittajayhdistys Paltta ry järjestää yhteistyössä Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson kirjastojen kanssa valtakunnallisen lasten ja nuorten kirjoituskilpailun. Tarkoituksensa on innostaa yläkouluikäisiä nuoria kirjoittamaan, edistää heidän kirjoitus- ja lukutaitoaan ja kirjallisuuden harrastamistaan.
Kirjoituskilpailun teemana on tulevaisuus: ”Lauantai 1.4.2052”.
Kilpailun tyylilaji on vapaa, kirjoitus voi olla vaikkapa tarina, päiväkirjan sivu, kirje, mielipidekirjoitus, runoa tai räppiä.
Kirjoitukset voi lähettää nimimerkillä varustettuna osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai postitse osoitteeseen Kouvolan kaupunginkirjasto, Salpausselänkatu 33, 45100 Kouvola. Kuoreen merkintä ”KIRJOITUSKILPAILU”.
Kilpailun voittajat valitsee raati, johon kuuluu kolme kirjoittamisen ammattilaista, kirjailija Annamari Marttinen Lappeenrannasta, kirjailija Jukka Behm Kouvolasta ja suomen kielen opettaja Sinikka Vuento Lappeenrannasta.
Kilpailuaika on 13.10.2021 – 30.1.2022. Palkintojen jakotilaisuus pidetään Kalevalan ja suomalaisen kulttuurin päivänä 28.2.2022. Kilpailun parhaat julkaistaan netissä ja/tai kirjana. Parhaat tekstit palkitaan myös raha- ja kirjapalkinnoilla.
Kirjoittajayhdistys Paltta on v. 1963 perustettu kirjoittajien yhdysside Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa. Yhdistys on saanut hankkeisiin apurahaa SKR/Kymenlaakson rahastolta ja Kordelinin Lappeenrannan rahastolta.
Kilpailu julkistetaan keskiviikkona 13.10. Lappeenrannan pääkirjaston Heili-salissa. Paikalla on Paltan edustajien lisäksi kilpailun tuomariston jäseniä ja työpajojen vetäjä Pilvi Valtonen.
Hanketta tukemaan järjestetään nuorille kirjoitustyöpajoja Kouvolassa, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Imatralla syksyllä 2021. Ohjaajana toimii runoilija, kokenut sanataidekouluttaja Pilvi Valtonen Lappeenrannasta.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta