Julkaistu 
Anssi Kemppinen

Saara Aalto saapuu Parikkalaan - Joulukonsertti kirkossa tangokuninkaan kanssa

Saara Aallon ja Teemu Roivaisen joulukonserttikiertua saapuu myös Parikkalaan. Ville Paasimaa / Liekki Promotion Saara Aallon ja Teemu Roivaisen joulukonserttikiertua saapuu myös Parikkalaan.

Saara Aalto ja Teemu Roivainen laulavat joulukuussa Parikkalan kirkossa.
Taiteilijat Aalto ja Roivainen lähtevät marraskuun lopussa seitsemäntoista konserttia kattavalle Tuhannet tähdet -joulukiertueelle, ja joulukuun 5. päivänä kiertue saapuu myös Parikkalaan.
Luvassa on sekä perinteisiä joululauluja, että jo 2000-luvun alusta yhdessä esiintyneen kaksikon upeita duettobravuureita, todetaan kiertueen tiedotteessa.
– Viime vuoden joulukiertueen peruuntuminen heti ensimmäisen konsertin jälkeen oli suuri pettymys, niin meille, kuin lipun ostaneillekin. Kiertuetta valmistellaan aina pitkään ja hartaasti, ja olimme Teemun kanssa odottaneet yhteiskiertuetta jo useita vuosia. Tänä vuonna pääsemme kuitenkin matkaan ja vieläpä isommin kuin viime vuonna. Konsertteihin on lisäksemme tulossa viiden hengen bändi, upeat valot ja tietenkin mahtavat soolokappaleet ja duetot, Saara Aalto kertoo.
– Viime joulu ei tuntunut joululta, koska perinteinen kirkkokonserttikiertue jäi välistä. Tänä vuonna olen jo kesähelteistä saakka odottanut konserttien tunnelmaa. Joulu on itselleni vuoden tärkein juhla, ja olen äärimmäisen onnellinen, että pääsemme vihdoin Saaran kanssa tunnelmoimaan upeimpia joululauluja hienon bändin kanssa, Teemu Roivainen jatkaa.
Kulunut vuosi on ollut kummallekin taiteilijalle merkityksellinen. Kansainvälistä pop-uraa tehnyt Saara Aalto hurmasi We Will Rock You – musikaalissa Helsingin Jäähallissa elokuussa.
Vuoden 2014 Tangokuningas Teemu Roivainen puolestaan julkaisi syyskuun lopussa uuden Uusi alku -albumin, joka on ensimmäisen pelkästään Teemun omaa uutta musiikkia sisältävä levy.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta