Julkaistu 
Anssi Kemppinen

Eksoten puhelinpalveluissa ongelmia

Takaisinsoitoissa on ongelmia. Anssi Kemppinen Takaisinsoitoissa on ongelmia.

Eksote tiedotti keskiviikkona iltapäivällä puhelinpalveluissa esiintyvistä ongelmista.
Ongelma on terveys- ja hyvinvointiasemien takaisinsoitossa, joihin on perinteisesti vastattu samana päivänä. Kaikkiin takaisinsoittoihin ei ole pystytty vastaamaan saman päivän aikana.
Eksoten mukaan syynä on puhelinpalveluiden muutos. Puhelinpalvelut siirtyivät syyskuun 15. päivä Kaiku24 Oy:n hoidettavaksi ja tässä siirtymävaiheessa tilanne on osoittautunut ennakkovalmisteluista huolimatta erittäin haasteelliseksi.
Korjaavat toimenpiteet ovat menossa ja tilanne normalisoidaan mahdollisimman pian yhteistyössä Eksoten ja Kaiku24 Oy:n kanssa, todetaan Eksotelta. Toistaiseksi terveys- ja hyvinvointiasemien puhelinpalvelut sulkeutuvat entiseen Eksoten palveluajan tapaan kello 16.00. Päivystysapu 116117 toimii normaalisti 24/7 aukioloajoilla.
Muiden palveluiden osalta siirto Eksotesta Kaiku24:lle on sujunut suunnitellusti. Terveys- ja hyvinvointiasemien osalta samanaikaisesti tehdyt palveluaikojen laajennus ja yhteydenottonumeroiden vähentäminen aiheuttaa asiakaspalvelussa enemmän työtä. Korjaavien toimenpiteiden jälkeen palataan laajennettuihin aukioloaikoihin.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta