Julkaistu    |  Päivitetty 
Aleksi Keränen

Kangaskylän frisbeegolfrata valmis äitienpäiväksi

Yunus Sen sai kunnian heittää radan ensimmäisen väylän koeheiton. Ennen äitienpäivää siirrettävien sora- ja kivituhkakasojen muodostamat esteetkään eivät heittointoa lannistaneet. Aleksi Keränen Yunus Sen sai kunnian heittää radan ensimmäisen väylän koeheiton. Ennen äitienpäivää siirrettävien sora- ja kivituhkakasojen muodostamat esteetkään eivät heittointoa lannistaneet.

LC Parikkala/Siikalahden talkoovoimin tekemä frisbeegolfrata on heittokunnossa sunnuntaina vietettävään äitienpäivään mennessä. Entisen Kangaskylän koulun tontille pystytettävän radan viimeistelytalkoita pidettiin tänä iltana, ja radan jokaiselle yhdeksälle väylälle pystytettiin ammattilaistason kori.

Jokaisen väylän par eli ihannetulos on kolme heittoa, yhteenlaskettu ihannetulos on 27 heittoa. Väylät ovat pituudeltaan 40-80 metriä ja niiden yhteismitta on 445 metriä.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

– Vaikka väylät ovat lyhyet, on niissä haastetta ja vaihtelevuutta, idean isä Martti Tolvanen kuvailee.

– Talkoissa on ollut hyvin väkeä, viitisentoista henkilöä kaikissa puolenkymmenissä talkoissa, joita on pidetty. Kiitos radan toteutuksesta kuuluu Jari Venhovaaralle, joka on tehnyt suuren työn.

Ensimmäisen väylän heittopaikan viereen pystytettävässä frisbeegolfrataa sekä lajin sääntöjä ja käytösetikettiä esittelevässä infotaulussa korostetaan, että rata on suljettu iltayhdeksän ja aamukahdeksan välisenä aikana.

Kommentoi

Hae sivuilta