Julkaistu 
Auli Terävä

Parikkalan lukion rehtori palaa Simpeleen lukioon

Parikkalan lukioon ja Kirjolan kouluun joudutaan hakemaan uusi rehtori, sillä Janne Hirvonen palaa entiseen työpaikkaansa Rautjärvelle, josta hän on ollut virkavapaalla. Auli Terävä Parikkalan lukioon ja Kirjolan kouluun joudutaan hakemaan uusi rehtori, sillä Janne Hirvonen palaa entiseen työpaikkaansa Rautjärvelle, josta hän on ollut virkavapaalla.

Parikkalan lukion ja Kirjolan koulun rehtori Janne Hirvonen palaa entiseen työpaikkaansa Simpeleen koulun ja Rautjärven lukion rehtoriksi.

Vuodesta 2014 lähtien Rautjärvellä työskennellyt Hirvonen valittiin viime vuonna Parikkalaan rehtoriksi virasta irtisanoutuneen Sarri Aallon tilalle.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Rautjärven kunta jätti uuden rehtorin hakemisen tälle keväälle toivoen, että hauelle on syksyä paremmat onnistumiset. Nyt hakua ei tarvitse käynnistää.

Hirvoselle myönnettiin virkavapaata tämän vuoden heinäkuun loppuun saakka. Viransijaisena on toiminut Riitta Lepola.

Janne Hirvonen aloittaa entisessä työssään elokuun alussa. Hän ei halunnut lähteä julkisuudessa kommentoimaan lähtönsä tai paluunsa syitä.

Rehtorin virkaa tavoitteli viime vuonna Parikkalassa 11 hakijaa. Varasijalle asetettiin Heli Kukkohovi, joka toimi Ruokolahden kunnan hyvinvointipalvelujen toimialajohtajana. Hän irtisanoutui taannoin tehtävästään.

Kommentoi

Hae sivuilta