Julkaistu    |  Päivitetty 
Anssi Kemppinen

Korona-altistuksia Parikkalassa

Parikkalan rautatieasemalla toimiva Bar cafe Assa on laitettu toistaiseksi kiinni.
Syynä on mahdollinen korona-altistus. Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin Eksoten mukaan ravintolassa oli ollut torstaina 4. helmikuuta koronapositiivinen henkilö.
Bar cafe Assan yrittäjät kertovat, että henkilökunnalla ei ole todettu tartuntoja ja heitä ei ole asetettu karanteeniin, mutta he haluavat käydä vapaaehtoisesti testeissä, jotta voivat sulkea pois mahdollisen altistumisen riskin.
Yrittäjät ovat laittaneet ravintolan kiinni oma-aloitteisesti.
– Laitamme oma-aloitteisesti ravintolamme toistaiseksi kiinni, koska haluamme toimia vastuullisesti, sillä asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille tärkeintä.
Tulemme tulevan viikon aikana tehostetusti puhdistamaan ja desinfioimaan pinnat ravintolassamme. Kiitos jo saadusta tuesta ja ymmärryksestä näinä vaikeina aikoina, sanovat Anni Lähteenmäki ja Emma Kokko.
Yrittäjät ovat olleet myös yhteydessä terveysviranomaisiin.
Eksoten tartuntataudeista vastaavan lääkärin Ville Vertan mukaan ravintolassa altistui torstaina useita henkilöitä. Altistuneet on kuitenkin tavoitettu, asetettu karanteeniin ja annettu toimintaohjeet kuinka toimia, ja siksi Eksotella ei ole ollut tarvetta tiedottaa tapauksesta.
Verta toteaa, ettei muina ajankohtina ravintolassa asioinneilla henkilöillä ole tartunnanvaaraa.
Eksote ei ole myöskään suosittanut ravintolan sulkemista, vaan kyse ollut yrityksen omasta ratkaisusta.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta