Julkaistu    |  Päivitetty 
Anssi Kemppinen

Rautjärven vuoden yrittäjät ovat Soile ja Jani Hellsten

Vuoden yrittäjäpalkinnon luovuttivat Imatran Seudun Yrittäjien varapuheenjohtaja Minna Rasimus ja puheenjohtaja Markus Sainio. Palkinnon ottivat vastaan Soile ja Jani Hellsten. Nestori Lönngren Vuoden yrittäjäpalkinnon luovuttivat Imatran Seudun Yrittäjien varapuheenjohtaja Minna Rasimus ja puheenjohtaja Markus Sainio. Palkinnon ottivat vastaan Soile ja Jani Hellsten.

Rautjärven seudun vuoden 2020 yrityksenä on palkittu Simpele Oil Oy/Neste Simpele.
Neste Simpeleen yrittäjät Soile ja Jani Hellsten vastaanottivat palkinnon viime viikolla.
Imatran seudun yrittäjien palkintoperusteluiden mukaan tämän vuoden palkittavat yritykset ovat oman alansa ehdottomia taitajia. Yrityksiä, jotka työllistävät ja tuovat hyvinvointia alueelle.
Simpeleen Nesteen liikepaikalla on ollut yritystoimintaa jo vuodesta 1964 lähtien. Nykyisen yrityksen palvelut ovat polttoainemyynti, autohuollot ja kahviotoiminta.
– Tämä huomioiminen ja palkinnon saaminen tuntuu tosi hyvältä. Tämä meidän uurastus palkitaan. Ja haluan kiittää työntekijöitä. Heiltä on joustoa tullut, sanoo Soile Hellsten ja viittaa erityisesti vaikeaan koronavuoteen.
Ja kiitos menee tietysti myös asiakkaille.
– Usko on tulevaisuuteen. Autoja liikkuu, ihmisiä käy kahvilla ja syömässä, sanoo Jani Hellsten.
Imatran Seudun Yrittäjien alue ulottuu Imatran ja Rautjärven alueille. Imatran seudun vuoden yrityksenä palkitaan Hinausautot Purhonen Oy.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta