Julkaistu    |  Päivitetty 
Anssi Kemppinen

Rautjärven palveluihin rajoituksia

Rautjärven kunta supistaa loppuvuodeksi kunnan palvelutarjontaa koronan takia.
Kirjastoissa asiakkaiden sisälläoloaika rajoitetaan 15 minuuttiin. Asemankirjastossa yhtäaikainen asiakasmäärä on viisi henkilöä.
Kunnan tiedotteen mukaan liikuntaryhmät jäävät tauolle, ja liikunta- ja kuntosalit suljetaan maanantaista 7. joulukuuta lähtien loppuvuoteen asti.
Rautjärven lukio siirtyy etäopetukseen 7.–22. joulukuuta väliseksi ajaksi. Lukiolaisille on tarjottu ruokailumahdollisuutta.
Maanantaista lähtien kunnantalon ovet ovat toistaiseksi kiinni. Sisään pääsee soittamalla asiointipisteeseen tai asianomaiselle henkilölle.
Varhaiskasvatus ja perusopetus jatkavat työskentelyä vallitsevan tilanteen huomioon ottaen ja tarvittaessa sen muutokseen reagoiden. Myös lasten koulupäivän jälkeinen ryhmätoiminta voi jatkua. Samoin jatkuu nuorisotoimen toiminta.
Ulkoliikuntapaikoilla tulee noudattaa kokoontumisrajoitusta.
Kunnan luottamushenkilötoimielinten päätöskokoukset kokoontuvat normaalisti, mutta koronaohjeita noudattaen.
Syynä rajoituksiin on Etelä-Suomen aluehallintoviraston viime viikolla antamat kokoontumisrajoitukset ja Etelä-Karjalan COVID-19 tilannekuvaryhmän tiukemmat suositukset.
Aluehallintoviraston yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestämisestä koskevien rajoitusten takia Rautjärvellä ei kunnan tiedotteen mukaan saa loppuvuonna missään olosuhteissa järjestää yli 20 henkilön yleisötilaisuuksia.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta