Julkaistu 
Aleksi Keränen

IPV:n superpesisjoukkue leireilee Parikkalassa

Imatran Pallo-Veikot aloitti leirimestaruuksista kisaamisen Parikkalan ravi- ja markkinakentällä pelatulla ultimatella. Aleksi Keränen Imatran Pallo-Veikot aloitti leirimestaruuksista kisaamisen Parikkalan ravi- ja markkinakentällä pelatulla ultimatella.

Imatran Pallo-Veikkojen superpesisjoukkue leireilee tänä viikonloppuna Parikkalassa. Joukkueen pelaajien pelinjohtajien ja huoltajien yhteensä parikymmenpäinen joukko on jaettu neljään joukkueeseen, jotka kilpailevat leirimestaruuksista ultimatessa, lentopallossa, haulikkoammunnassa ja mölkyssä.

Parikkalassa pidettävä leiri on tulevaan Superpesiskauteen valmistautuvan ja rajusti uudistuneen IPV:n toinen. Ensimmäinen pidettiin Imatralla loka-marraskuun vaihteessa ja joulukuussa seuran kotipaikkakunnalla on tiedossa myös toinen leiri, jossa keskitytään lajiharjoitteluun. Pesäpallon halli-SM-sarja alkaa tammikuun lopulla ja sitä ennen IPV pelaa yhden harjoitusottelun paria viikkoa aiemmin.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

IPV:n otteluissa käy paljon parikkalalaisia katsojia ja seuralla on iso joukko yhteistyökumppaneita Parikkalan lisäksi Uukuniemeltä ja Saarelta. Seuran urheilutoimenjohtaja on Saaren Urheilijoiden kasvatti Jani Valkeapää, joka palkittiin viime talvena Etelä-Karjalan yrittäjien vuoden uusinajattelijana.

Kommentoi

Hae sivuilta