Julkaistu    |  Päivitetty 
Lege Pajari-Kosonen

Lapset ja nuoret pääsivät tenttamaan päättäjiä ja viranhaltijoita Parikkalassa

MLL:n Kirsi Paakkinen piteli mikkiä, kun lukion ekaluokkalainen Elias Sinkkonen kysyi päättäjiltä, kuinka paljon kunnalla on velkaa. Lege Pajari-Kosonen MLL:n Kirsi Paakkinen piteli mikkiä, kun lukion ekaluokkalainen Elias Sinkkonen kysyi päättäjiltä, kuinka paljon kunnalla on velkaa.

Järjestäänkö ensi kesänä uimakoulu, voisiko päiväkodin pihalle saada lisää tilaa, voisiko jossain keulia vapaasti tai saisiko jossain tunnelissa sprayata (=tehdä graffiteja)? Entä voisiko Parikkalassa olla lukion lisäksi ammattikoulu  ja kuinka paljon kunnalla on velkaa?

Kumpaa, Bidenia vai Trumpia, olisit äänestänyt USA:n presidentinvaaleissa, onko kunnanjohtajan työ joskus raskasta, voisiko uudessa koulussa olla paljon huonekasveja ja minkävärinen uudesta (Kirjolaan rakennettavasta) koulusta tulee ja milloin se on valmis?

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Muun muassa näihin kysymyksiin saivat vastata MLL:n Parikkalan yhdistyksen järjestämässä paneelissa tänään, lapsen oikeuksien päivänä, Parikkalan kunnanjohtaja Vesa Huuskonen, liikunnanohjaaja Jari Venhovaara, kunnanahallituksen jäsen Ulla Kujanpää, Kirjolan koulun ja lukion rehtori Janne Hirvonen,  vs. nuorisotyöntekijä Marita Hänninen, Simpelejärven opiston rehtori Timo Toivonen ja kirjastonjohtaja Erkki Sirniö.

Kysymyksiä olivat laatineet paneelin aluksi etäyhteydellä mukana olleet esikoululaiset sekä  ala- ja yläkoulun ja lukion oppilaat, joiden edustajat olivat paikalla Harjulinnassa.   

Lisää paneelista ja ennen kaikkea vastauksista ensi viikon printti- ja digilehdessä.

Kommentoi

Hae sivuilta