Julkaistu 
Aleksi Keränen

SiU:lle tappio yläloppusarja-avauksessa

SiU:n ja MiKi/2:n aiempi kohtaaminen pelattiin Simpeleellä. Mikkeliläiset voittivat ottelun 2-6. Kuvassa SiU:n Juuso Saukkonen kaventaa tilanteeksi 2-3. Aleksi Keränen SiU:n ja MiKi/2:n aiempi kohtaaminen pelattiin Simpeleellä. Mikkeliläiset voittivat ottelun 2-6. Kuvassa SiU:n Juuso Saukkonen kaventaa tilanteeksi 2-3.

Simpeleen Urheilijoiden jalkapallojoukkue matkasi Kaakon Vitosen loppusarja-avaukseen mikkeliläisen MiKi/2:n vieraaksi. Taukojohdosta huolimatta lopputuloksena oli 4-2-tappio.

Joukkueet olivat kohdanneet alkusarjassa kertaalleen. Simpeleellä heinäkuun lopulla pelatun ottelun voitti MiKi/2 lukemin 2-6.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Eilisen vierasottelun ensimmäinen jakso oli kuitenkin SiU:n hallintaa. Ottelun ensimmäinen ja samalla avauspuoliajan ainoa maali nähtiin 24. minuutilla, kun Miro Saukkonen iski Jussi-Pekka Valkeapään sivuvaparin sisään. Vieraat puolustivat johtoasemaansa onnistuneesti tauolle saakka. Viimeisenä lukkona toimi entistä seuraansa vastaan pelannut Antti Lampinen, joka torjui useammankin laadukkaan tasoitusyrityksen.

MiKi/2 aloitti toisen jakson vahvasti ja simpeleläisten vinkkelistä suorastaan karmaisevasti tekemällä kaksi maalia heti toisen puoliskon alkajaisiksi. 1-1-tasoitus tuli jakson toisella ja 2-1-johtomaali neljännellä minuutilla. Vieraiden peli sotkeentui takaiskujen myötä ja isännät ottivat hallinnan pelin virtauksesta. Varttitunti 2-1-osuman jälkeen vieraat osuivat uudemman kerran kahdesti lyhyen ajan sisään, 3-1- ja 4-1-maalien välillä kului aikaa seitsemän minuuttia.

Viimeiselle kaksikymppiselle käännyttäessä SiU sai pelistä hieman paremmin kiinni, mutta ainoastaan kahdella vaihtopelaajalla pelanneilta vierailta alkoi bensa loppua. Joukkue sai vielä viimeisen toivonkipinänsä kymmenkunta minuuttia ennen päätösvihellystä tulleesta ja loppulukemat täydentäneestä 4-2-maalista, jonka viimeisteli avausmaalin syöttänyt J-P Valkeapää.

Kaksi ottelua jäljellä

Päävalmentaja Joel Kerminen kuvaili keskiviikon koitosta todella vauhdikkaaksi.

– Jälleen voin todeta, että huonoille ei tänäänkään hävitty. Kovaa taistelua meiltä ja loppuun asti yritettiin, mutta se ei valitettavasti tänään riittänyt. Meillä oli pallollisena aika jatkuvasti vähissä, kun vastustaja paineisti äärimmäisen kovaa. Maalivahti Antti pelasti meidät parissa tilanteessa ja olihan meilläkin pari paikkaa, mistä olisi voinut tehdä. Pettynyt fiilis, totta kai, mutta kuten sanottua, ei huonoille tänään hävitty, tuumasi Kerminen kääntäen katseet kohti seuraavaa ottelua.

Yläjatkosarjan keskimmäisessä ottelussa vastaan asettuu Lappee JK. Joukkue on lohkokärjessä yhdessä MiKi/2:n kanssa, molemmilla on 21 pistettä. SiU on kolmantena 18 pisteellä. LJK-ottelu pelataan vieraskentällä. SiU pääsee päättämään kautensa perjantaina 18. syyskuuta pelattavalla kotiottelulla FC LaPa/2:ta vastaan.

Kommentoi

Hae sivuilta