Julkaistu    |  Päivitetty 
Aleksi Keränen

Parikkalan kirjasto aloitti uloslainauksen

Tapio Lindqvist oli kirjastovirkailija Niina Toropaisen ensimmäinen uloslainausasiakas. Aleksi Keränen Tapio Lindqvist oli kirjastovirkailija Niina Toropaisen ensimmäinen uloslainausasiakas.

Parikkalan pääkirjasto aloitti uloslainauksen maanantaina aamupäivällä. Kirjastonjohtaja Erkki SIrniö ja kirjastovirkailija Niina Toropainen ryhtyivät heti aamusta käymään läpi soittokierrosta aineistoa varanneiden kesken. Asiakkaiden palaute oli soittojen perusteella todella hyvää ja innostunutta.

– Meille oli tullut parikymmentä kirjavarausta. Useimmat näistä olivat maaliskuun lopulta, jolloin varaukset ehdittiin tehdä, mutta kirjoja ei voitu enää asiakkaille lainata, Niina Toropainen kertoi.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Parikkalan pääkirjastoon oli viikonloppuna tullut varauksia tusinan verran ja ne saapuivat Heili-verkkokirjaston kautta. Uukuniemen kirjastoon tehtiin varauksia myös sähköpostitse. Parikkalan kirjastoihin voi tehdä varauksia sähköisen asioinnin ja viestimisen lisäksi puhelimitse.

Ensimmäinen uloslainausasiakas oli parikkalalainen Tapio Lindqvist, joka tuli noutamaan vaimonsa varaaman brittidekkaristi Ann Cleevesin kirjan.

– Parempi, että kirjasto on auki. Käytän kirjaston palveluita jonkun verran.

Kommentoi

Hae sivuilta