Julkaistu    |  Päivitetty 
Anssi Kemppinen

Parikkalan kunnanhallitus käsittelee elinkeinojohtajan irtisanomista

Parikkalan valtuusto päättää elinkeinojohtajan irtisanomisesta. Anssi Kemppinen Parikkalan valtuusto päättää elinkeinojohtajan irtisanomisesta.

Parikkalan kunnanhallitus käsittelee ensi viikon kokouksessaan kunnan elinkeinojohtaja Pekka Reimanin irtisanomista.
Asian valmistelijan Parikkalan kunnanjohtajan Vesa Huuskosen mukaan elinkeinojohtajan työskentely ei ole täyttänyt niitä vaatimuksia, joita elinkeinojohtajalta, kunnan johtavassa virka-asemassa olevalta työntekijältä edellytetään.
Huuskonen on elinkeinojohtajan esimiehenä antanut helmikuun alussa Reimanille kirjallisen varoituksen toistuvien ja tahallisten laiminlyöntien johdosta.
Varoituksella ei ollut Huuskosen mukaan toivottua vaikutusta. Kunnanhallituksen esityslistalla on mainittu varoituksen jälkeen tapahtuneita elinkeinojohtajan luvattomia poissaoloja ja muun muassa käymättömät kehityskeskustelut, joihin Reimanin mukaan ei ole löytynyt aikaa tiiviin työtahdin takia.
Huuskosen mukaan elinkeinojohtaja on myös käyttäytynyt epäasiallisesti kunnanjohtajaa kohtaan julkisesti muiden viranhaltijoiden ja yhteistyötahojen läsnäollessa.
Kunnanhallitus kuulee elinkeinojohtajaa kokouksessa ja hän voi käyttää tilanteessa avustajaa sekä toimittaa etukäteen vastineen.
Päätöksen erottamisesta tekee kunnanvaltuusto, joka on elinkeinojohtaja virkaan valinnut.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta