Julkaistu    |  Päivitetty 
Anssi Kemppinen

3-0 ja ravintola Sirpakassa riemuittiin

Innokas kisakatsomo juhli Suomen pääsyä jalkapallon EM-kisoihin. Anssi Kemppinen Innokas kisakatsomo juhli Suomen pääsyä jalkapallon EM-kisoihin.

Simpeleellä ravintola Sirpakassa riemuittiin Suomen pääsystä jalkapallon EM-kisoihin. Innokas kisakatsomo sai riemuita neljä kertaa, kolmea maalia ja loppuvihellystä, joka varmisti Suomen kisapaikan ensi kesän kisoihin.

-Sanoinkuvailematon tunne. Koko eliniän on odottanut, että tulisiko kisapaikka. Kun se nyt on tapahtunut, niin tuntuu todella hyvältä, sanoi Sirpakassa jännittänyt Jussi-Pekka Valkeapää.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Samaa sanoi kaksi maalia ottelussa tehnyt Teemu Pukki ottelun jälkeen Viasatin haastattelussa, että ”Ei ole sanoja. Sanoinkuvaamatonta.”

Suomen jalkapallomaajoukkue eli huuhkajat kaatoi Liechtensteinin Helsingissä selvästi 3-0. Ensimmäisen maalin laukoi Jasse Tuominen.

-Ottelu oli selvästi Suomen ylivoimaa. Vaikka oli paineita pelata, niin Suomi pystyi olemaan parempi. Ja Teemu Pukin tupla kruunasi ottelun.

-Kyllä on jännitetty ja odotettu ottelua koko päivän. Oli sovittu porukan kanssa, että tavataan Sirpakassa, sanoi Valkeapää, jonka seurassa oli viisi muuta Simpeleen Urheilijoiden pelaajaa.

Huuhkajien Simpeleen omaa poikaa eli kakkosmaalivahti Jesse Jorosta pelissä ei näkynyt.

-Pettymys oli, ettei Jesse pelannut, mutta tulevaisuudessa häntä nähdään enemmän, sanoi Valkeapää.

Kommentoi

Hae sivuilta