Julkaistu    |  Päivitetty 
Anssi Kemppinen

Yli sata paikallislehteä luettavissa viikonloppuna

Postin lakon aikana myös Parikkalan-Rautjärven Sanomien digilehti on avoinna kaikille. Anssi Kemppinen Postin lakon aikana myös Parikkalan-Rautjärven Sanomien digilehti on avoinna kaikille.

Parikkalan-Rautjärven Sanomien lisäksi lukuisat muut paikallislehdet ovat avanneet näköislehtensä yleisölle postilakon vuoksi.
Vaikka lakko ei vaikuta varhaisjakeluun ja monin paikoin suurin osa lehdistä saadaan toimitettua tilaajille, vaikeuttaa lakko Postin perusjakelussa olevien lehtien toimituksia.
Avoinna olevien näköislehtien linkit on koottu Sanomalehtien Liiton verkkosivuille osoitteeseen www.sanomalehdet.fi/paikallislehtien-nakoislehtia-maksutta.
– Suomalaisilla on nyt ainutlaatuinen tilaisuus tutustua elämään eri puolilla Suomea yli sadan paikallislehden kautta, sanoo Sanomalehtien Liiton järjestöpäällikkö Ilona Hannikainen.
– Innostamme ihmisiä tutustumaan lehtiin Pureudu paikallisiin -kampanjalla. Käynnissä on lisäksi leikkimielinen kilpailu siitä, miten monta paikallislehteä viikonlopun aikana ehtii lukea. Toivottavasti moni myös intoutuu tilaamaan itselleen laadukasta ja vastuullista paikallisjournalismia.
Lehdet kannustavat asiakkaitaan myös digilukemiseen ja digitunnusten käyttöönottoon.
– Moniin printtitilauksiin sisältyvillä digitunnuksilla pääsee näköislehden lisäksi lukemaan myös muita verkkosisältöjä. Tarvittaessa toimituksissa avustetaan tunnusten käyttöönotossa, Hannikainen kommentoi.
Printtilehtiä on lakon aikana noudettavissa esimerkiksi toimituksista tai noutopisteistä. Parikkalan-Rautjärven Sanomien ylimääräisiä lehtiä on viety seuraaviin paikkoihin: Uukuniemen kyläkauppa, Sale Saari, K-market Röksä, Gulf Särkisalmi, S-market Parikkala, S-market Simpele, K-market Hermanni, M Aseman Puoti, IT-lähituki ja Parikkalan-Rautjärven Sanomat.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta