Julkaistu 
Lege Pajari-Kosonen

Parikkalassa pidettiin lukiomessut

Yksilöllinen opetus, pienet, jopa vain kuuden hengen opetusryhmät, ensimmäisen vuoden ilmaiset kirjat ja läppäri käyttöön koko opiskelun ajaksi. Muun muassa näillä pointeilla mainostetaan Parikkalan lukiota, joka lisäsi tänään markkinointiaan järjestämällä historiansa enimmäiset messut.

Lukiomessuille Kirjolan koululle oli kutsuttu tietenkin oman koulun ysiluokkalaiset sekä ikätovereita naapurikunnista Punkaharjulta ja Kesälahdelta. Paikalla olikin oman väen lisäksi punkaharjulaisia, joita opiskelee Parikkalan lukiossa jo nyt. Punkaharju menetti oman lukionsa muutama vuosi sitten, joten Parikkalan lukio on yksi hyvä vaihtoehto. Ysiluokkalaiset valitsevat jatko-opintopaikkojaan ensi vuoden alussa yhteishaussa.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Lukiomessuilla yleisö pääsi tutustumaan muun muassa oppilaskunnan (kuva) tapahtumiin ja lukion kohokohtiin, ja esimerkiksi äidinkielen luokassa järjestettiin väittelyitä, kielten luokassa pääsi tutustumaan sähköiseen opiskelumateriaaliin ja psykologian opettaja oli järjestänyt messuilijoille persoonallisuustestin. Fysiikan luokassa voi mitata omaa liikettään sähköisellä mittausjärjestelmällä ja yo-koesimulaattorissa sai tutustua aitoihin ylioppilaskokeisiin. 

Kommentoi

Hae sivuilta