Julkaistu 
Lege Pajari-Kosonen

Neljän kotikokkaajan illalliset alkoivat

Paikallislehden organisoima Neljän kotikokkaajan PaRaS illallinen on parhaillaan käynnissä Parikkalassa. Ensimmäiset illalliset nautittiin tiistai-iltana parikkalalaisen Saara Kataisen kauniissa kodissa.

Nelosella parhaillaan pyörivästä Neljän tähden illallinen-tv-sarjasta mallia ottaneeseen paikalliseen "kokkaustempaukseen" ilmoittautuivat ensimmäisinä Saara Kataisen lisäksi Simo Saitseff, Arvo Nokelainen ja Irmeli Rönkkönen. Nelikko ei aiemmin juurikaan tuntenut toisiaan, mutta heti ensimmäisilla illallisilla tunnelma oli lämmin ja kodikas. Saara Katainen tarjosi vierailleen pääruokana Likolammen ympäristöstä kerätyistä tateista tehtyä risottoa ja Saaran vihersalaattia ja jälkiruuaksi sitruunamarenkitorttua. Juomana oli valko- ja punaviiniä sekä vettä ja teetä. 

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kokkausiltojen luonteeseen kuuluu, että kukin vieras arvostelee illallisen ruuan sekä tunnelman perusteella asteikolla 1-5, näin ollen maksimipistemäärä kokkaajaan kohden voi olla 30. Ruuanvalmistuksessa haastetta luo lehden määräämä melko pieni budjetti, 12 euroa. Tosin raaka-aineina voi käyttää myös esimerkiksi itse poimittuja / pyydettyjä tuotteita kuten sieniä, kalaa ja lihaa.

Tänään keskiviikkona illallisen valmistaa Simo Saitseff, torstaina Arvo Nokelainen ja maanantaina Irmeli Rönkkönen. Tuoreet illallistunnelmat voi lukea lehden Facebook-sivuilta ja paperi- ja näköislehteen illallisjutut tulevat 7. ja 14.3. Jälkimmäisesä lehdessä paljastuu myös, kuka laittoi Neljän kotikokkaajan parhaan illallisen.

Kommentoi

Hae sivuilta