Julkaistu 
Lege Pajari-Kosonen

Uusi Kaakonranta avautuu viimeistään huhtikuussa

Etelä-Karjalan Osuuskauppa avaa Parikkalassa, S-marketin yhteydessä, uuden ravintolan maalis-huhtikuussa. Ravintolan nimi tulee olemaan nostalgisesti Kaakonranta. Nimellä on pitkät juuret Osuuskaupan historiassa, Kaakonranta-niminen ravintola (kuvassa) avautui Parikkalassa ensimmäisen kerran 1967, ja se  jatkoi toimintaansa aina viime vuosituhannen vaihteeseen asti. Kaakonranta sijaitsi kiinteistösssä, joka oli nykyisen S-marketin pysäköintialueen paikalla.

Kaakonrannan ravintolapäälliköksi on valittu parikkalalainen Anne Nokelainen, jolla on pitkä työhistoria ravintolan ja kaupan esimiestehtävistä;  hän on toiminut Parikkalassa myös ravintolayrittäjänä.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

-Olen kaivannut paluuta tiskin taakse palvelemaan tuttuja asiakkaita, hän toteaa.

Eekoon matkailu- ja ravitsemuskaupan toimialajohtaja Aleksi Vuorinteen mukaan muita työntekijöitä ei ole vielä rekrytoitu, vaan ravintolapäällikkö valitsee heidät. 

Kaakonranta tulee olemaan tyyliltään "juomapanotteinen seurusteluravintola", jonka ovet ovat avoinna viikonloppuisin pitkälle yöhön. Lisäksi ravintolassa järjestetään erilaisia ohjelmailtoja ja tapahtumia.

-Parikkalan kokoisella paikkakunnalla anniskeluravintolalle on tarvetta ja S-marketissaoleva liiketila sopii erinomaisesti tähän. Ravintola Kaakonrannassa panostamme laadukkaaseen kahvilaan ja laajaan juomavalikoimaan, Vuorinne kertoo.

Kommentoi

Hae sivuilta