Julkaistu    |  Päivitetty 
Anssi Kemppinen

Karjalove on tae paikallisuudesta

Pasi Toropainen ja Tiina Vuolli tekevät yhteistyötä Karjalove-brändin tiimoilta. Anssi Kemppinen Pasi Toropainen ja Tiina Vuolli tekevät yhteistyötä Karjalove-brändin tiimoilta.

Parikkalalainen Kahvila-ravintola Kägöne oli mukana jo alusta, kun eteläkarjalaisille yrityksille alettiin luoda Karjalove-verkostoa.
-Karjalove osui meihin ihan täydellisesti. Se on tärkeä brändi, koska se kertoo paikallisuudesta, sanoo yrittäjä Tiina Vuolli Kägösestä
Vuollin mukaan Karjalove antaa Kägöselle näkyvyyttä ja sen kautta pystyy verkostoitumaan samanhenkisten yritysten kanssa.
Karjalove on eteläkarjalaisille yrityksille luotu brändi. Etelä-Karjalan yrittäjien luoman brändin tarkoituksena on tukea mukaan lähteviä yrityksiä ja tuoda niille lisää näkyvyyttä.
-Haluamme oivalluttaa kuluttajia, että kannattaa ostaa sieltä paikallisilta yrityksiltä, ettei raha valu maakunnan ulkopuolelle. Yritykset voivat sitten vaikka palkata paikallisia ihmisiä töihin, sanoo projektipäällikkö Pasi Toropainen.
Karjalove-brändin saa, kun puolet yrityksen omistuksesta on maakunnasta ja yritys toimii Etelä-Karjalassa. Jäsenyys maksaa 150 jäsenille 250 ei jäsenille.  Liittyvä yritys saa käyttöönsä Karjalove-materiaalit, näkyvyyden verkkosivuilla ja eri tapahtumissa. Yrityksen ovesta voi vaikka bongata Karjalove-tarran.
-Merkki takaa kuluttajalle, että yritys on paikallinen, sanoo Toropainen.
Toropaisen laskujen mukaan Parikkalassa on mukana puolenkymmentä ja Simpeleellä seuraavat Karjalove-yritykset.
-Karjalove on tietty yhteishenki yrityksille, jotka siinä ovat mukana, tiivistää Vuolli.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta