Julkaistu 
Marika Anttonen

Maaseudun tyttö Ilosaarirockissa

JVG rokkasi Ilosaarirockin päälavan sunnuntaina. Kuvassa duon toinen osapuoli, VilleGalle. Marika Anttonen JVG rokkasi Ilosaarirockin päälavan sunnuntaina. Kuvassa duon toinen osapuoli, VilleGalle.

En ole koskaan ollut kunnon festareilla. Pienemmissä musiikkitapahtumissa Parikkalassa ja lähialueilla on tullut käytyä, esimerkiksi Asemafesteillä Rautjärvellä. Lisäksi yksittäisten artistien tai yhtyeiden keikoilla olen käynyt pari kertaa. Isoinpana ja mahtivimpana mainittakoon rap-artisti Cheekin Olympiastadionkeikka Helsingissä vuonna 2014. 

Mutta festarit ovat asia erikseen. Tunnelma on täysin erilainen tuhatpäisen yleisömeren keskellä, kuin klubikeikalla muutaman kymmenen ihmisen kanssa. Asia tuli onneksi korjattua viime viikonloppuna ja festarineitsyys menetettyä Ilosaarirockissa.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Parikkalalaisen ystävän kanssa eräänä iltana keskustellessa syntyi idea lähteä Ilosaareen, olihan siellä esiintymässä molempien suuresti rakastama Cheek. Ystävällä oli sopivasti vapaa viikonloppu tiedossa festarien aikaan ja itsekin uskoin yhden vapaapäivän töistä järjestyvän. Kävi kuitenkin vielä paremmin. Pääsin median edustajana töihin festareille!

Festarireissu oli kaikinpuolin mahtava. Seura oli mitä mainioin, päivä poutainen ja artistit liekeissä (onneksi vain kuvainnollisesti, vaikka Cheek olikin panostanut pyrotekniikkaan). Ilosaarirockissa oli kaikkiaan 54 500 kävijää viikonlopun aikana. Se kertoo jo jotain festareiden suosiosta. Ensi vuonna uudelleen!

Lisää matkakokemuksia voi lukea ensi viikon lehdestä.

Kommentoi

Hae sivuilta