Tuotteet ja aineistot

Mainos paikallislehdessä

Tuhansia silmäpareja edullisimmillaan muutaman kymmenen euron panostuksella! Printti-ilmoittelu ei ole meillä salatiedettä, vaan kerromme sinulle reilusti vaihtoehdot ja tuemme aina suunnittelusta lähtien.

Jos toimit alalla, jossa asiakas päättää palvelun hankkimisen ajankohdasta, niin meiltä löydät ratkaisun myös edullisesti pidempiaikaisiin, jatkuviin mainospaikkoihin yrityshakemistoissa. Säännöllisen printti-ilmoittelun lisäksi viemme mainoksen mobiililaitteille suunniteltuun Tässä.fi-palveluun, joka toimii paikallisena palveluoppaana läpi Suomen. 

Otathan yhteyttä! Mediamyyjä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 010 230 8910

Mainos verkkolehdessä

Paikallislehden verkkolehden mainoksella tavoitat printtilehden ohella kokonaan uutta yleisöä levikkialueelta ja ympäri Suomen. Meillä verkkolehtimainokset ovat esillä viikko- tai kuukausipohjaisesti, jolloin tiedät tarkan ajallisen täsmäyksen kampanjallesi ja sen teholle.

Voit paketoida mainoksesi myös tehokkaasti useamman paikallislehden verkkoversion lukijoille tavoittaaksesi kerralla kymmeniä tuhansia asiakkaita luotettavassa ja käytetyssä verkkoympäristössä.

Otathan yhteyttä! Mediamyyjä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 010 230 8910

Mainos alueellisesti kattavasti paikallislehdissä

Tavoita mainoksellasi yhä laajemmin! Voimme viedä tietoa kustannustehokkaasti ja tarkasti kohdennetusti useisiin paikallislehtiin. Kysy meiltä parhaista ratkaisuista ja ylläty kattavuudesta sekä helppoudesta.

Paikallislehtien yhteisellä verkkolehtien mainoksella tavoitat lisäksi kokonaan uutta yleisöä maantieteellisesti merkittävästi laajemmalta alueelta.

Otathan yhteyttä! Mediamyyjä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 010 230 8910

Mainosta laajemmin, mainosta tehokkaammin

Voimme myös paketoida erilaisia mainosvaihtoehtoja kaikki vaihtoehdot yhteen printistä, verkkoon ja radioeetteriin! Paikallislehtien kautta tämä onnistuu kustannustehokkaasti, luotettavasti ja kattavasti. Kysy ja kerromme lisää juuri haluamastasi kokonaisuudesta!

Otathan yhteyttä! Mediamyyjä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 010 230 8910

Levikki

Päälevikkialue Parikkala ja Rautjärvi.

Lehden kokonaistavoittavuus on 10 000 kappaletta. (KMT 2021)

Lehteä kustantaa PunaMusta Paikallismediat Oy, joka on osa PunaMusta Media Oyj:tä.

Ilmestymispäivä ja aineistoaikataulu

Torstai                  tiistaina klo 12 mennessä

Poikkeukselliset ilmestymispäivät 2022:
ke 5.1., ke 13.4., ke 25.5. ja ke 22.6.

Mediamarkkinoinnin yhteystiedot

Mediamyyjä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 010 230 8910

Sähköiset aineistot

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Käytössä olevat ohjelmistot: PC, InDesing CS5. 

Muilla ohjelmistoilla tehty aineisto oltava em. ohjelmilla haettavissa.

Kuvat: TIFF, JPG, EPS.

Tekniset lisäveloitukset

Ilmoitusvalmistuslisä 0,09 €/pmm Parikkalan-Rautjärven Sanomissa valmistettavista ilmoituksista. Ei koske lukija-, onnittelu- eikä seuratoimintailmoituksia.

Laskutuslisä 5 € tilapäisilmoittajalle alle 60 euron ilmoituksista.

Nimimerkkilisä 5 €.

Vaihtoilmoitusten välityskulut 5  €.

Parikkalan-Rautjärven Sanomissa valmistetut ilmoitukset, jotka lähetetään valmiina sähköisesti johonkin toiseen lehteen hinnoitellaan seuraavasti:

  alle 200 pmm 15 €
  201-500 pmm 25 €
  501-1000 pmm 35 €
  yli 1000 pmm 45 €

Veloitus laskutetaan ilmoituksen julkaisevalta lehdeltä.

Vastuu virheistä ja reklamaatiot

Kaikki hyväksytyt ilmoitukset pyritään julkaisemaan määrättyinä päivinä. Mikäli ilmoitusta ei tuotannollisista tai muista toiminnallisista syistä (esim. lakko) tai asiakkaasta johtuvista syistä kuitenkaan voida julkaista, lehti ei vastaa ilmoittajalle mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta. Digitaalisen aineiston mukana tulee toimittaa ilmoitusmalli, josta käy ilmi ilmoituksen koko ja värillisyys. Lehden vastuu ilmoituksen poisjäämisestä ja julkaisemisessa sattuneesta virheestä rajoittuu ilmoituksesta maksetun määrän palauttamiseen.

Lehti ei anna hyvitystä vähäisestä paino-, painatus- tai taittovirheestä, joka ei vaikeuta ilmoituksen käsittämistä eikä vähennä sen mainosarvoa. Lehti ei vastaa ilmoituksen asuun tulleesta virheestä, joka johtuu lehdelle toimitetusta puutteellisesta tai virheellisestä aineistosta, epäselvästä käsikirjoituksesta, puhelimitse annetusta ilmoituksesta tai virheestä, joka käy selville ilmoittajalle toimitetusta ja hänen hyväksymästään tai määräaikana palauttamatta jättämästään korjausvedoksesta. Huomautukset virheellisestä tai julkaisematta jääneestä ilmoituksesta on tehtävä viimeistään 8 päivän kuluessa ilmoituksen julkaisemisesta tai tarkoitetusta julkaisupäivästä lukien.

Maksuliikenne

Osuuspankki
FI87 5770 0520 5381 06 OKOYFIHH

Nordea
FI95 1741 3000 0011 60 NDEAFIHH

Danske Bank
FI24 8000 1400 6581 19 DABAFIHH

Maksuehdot: 14 pv netto. Yliajalta korkolain mukainen vuotuinen korko.

Tekniset tiedot

Painopinta-ala: leveys 254 mm, korkeus 365 mm (etusivulla 270 mm, takasivu 325 mm )

Palstaluku: 5 (etusivu 6)

Palstaleveys:
1 palsta    47 mm          (etusivu 39 mm)
2 palstaa   99 mm         (etusivu 82 mm)
3 palstaa 150 mm       (etusivu 125 mm)
4 palstaa 202 mm       (etusivu 168 mm)
5 palstaa 254 mm       (etusivu211 mm)
6 palstaa                   (etusivu 254 mm)

Painomenetelmä: offset

Painopaikka: PunaMusta Oy, Joensuu

 

Kommentoi